ELTE Egészség- és sportnap

ELTE Egészség- és sportnap
05/24

2019. május 24. 07:30 - 14:00

ELTE Sporttelep (1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/B)

05/24

2019. május 24. 07:30 - 14:00

ELTE Sporttelep (1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/B)


Az ELTE május végén az irodák és előadótermek falain kívülre invitálja oktatóit, kutatóit és dolgozóit, amikor második alkalommal szervez egészség- és sportnapot az ELTE Sport Kft. közreműködésével.

Az eseményen kötetlen és szervezett szabadtéri játékok, ügyességi, kreatív, csapat- és egyéni sportprogramok várják a látogatókat, illetve a résztvevők létszáma és az elért eredmények alapján odaítélik a "ELTE Egészség- és Sportnap legsportosabb szervezeti egysége" címet. A sportversenyek mellett ingyenes szűrővizsgálatok, masszázs és személyre szabott tanácsadás is igénybe vehető. A részletes program, a helyszínek és események leírása, valamint a regisztrációs felület elérhető a rendezvény honlapján.

A rektor meghívója

2019. május 24-én az irodák és az előadótermek falain kívülre invitáljuk Önöket: idén másodszor szervezünk Egészség- és Sportnapot az Egyetem minden dolgozója számára az ELTE Sport Kft. közreműködésével.

Kötetlen és szervezett szabadtéri játékokkal, ügyességi, kreatív, csapat- vagy egyéni sportprogramokkal várjuk Önöket az ELTE Bogdánfy utcai sporttelepén május 24-én megrendezendő, egész napos eseményen.

Várjuk az ELTE minden dolgozóját, oktatóját és kutatóját a karokról, a pedagógusokat köznevelési intézményeinkből. A rendezvény különlegessége, hogy meghirdetjük az „ELTE Egészség- és Sportnap legsportosabb szervezeti egysége” címet, amelyet a résztvevői létszám és a sportaktivitás/eredmények alapján lehet kivívni.

A részletes programról, az előadásokról, a helyszínekről, valamint a versenyekre történő regisztrációról bővebb információt a fenti menüpontokban találnak.

Arra bátorítjuk Önöket, hogy próbáljanak ki minél több játékot, látogassanak meg minél több standot, és nevezzenek minél több versenyszámba, nemcsak azért, mert a legügyesebbek értékes díjazásban részesülnek, hanem azért is, hogy ezzel egy lépést tegyünk az egészségesebb életmód felé.

Üdvözlettel

Prof. Dr. Borhy László
rektor
dr. Scheuer Gyula
kancellár