MOL FRESHHH 2018 verseny

2018.10.25.
MOL FRESHHH 2018 verseny
A Freshhh olyan online nemzetközi, egyetemi hallgatóknak szóló verseny, ahol a három fős, egyetemistából álló csapatok egy-egy integrált olajipari vállalat irányításáért felelősek. A verseny során a résztvevőknek döntéseket kell hozniuk területfejlesztési projektekről, finomító építéséről és a legjobb termékportfólió létrehozásáról.

Ezenkívül a diákoknak lehetőségük nyílik arra is, hogy stratégiát dolgozzanak ki a kiskereskedelmi hálózat fejlesztésére, és beruházásokról, hálózatbővítéséről döntsenek. Az elmúlt évek során a verseny több mint 25 000 diákot vonzott 70 országból, sokan közülük pedig lehetőséget kaptak arra, hogy a Growww program részeként elindítsák pályafutásukat a MOL-csoporton belül.

A FRESHHH 2018 VERSENY

Mi lenne ha te lennél a felelős? Csatlakozz barátaidhoz, mutatkozz be nekünk virtuális olajmágnásként, és összesen 25.000 EUR-t nyerj! Nyerje meg a versenyt, hogy legyen lehetősége csatlakozni a MOL-csoporthoz, amely világszerte 40 országban működő nemzetközi olaj- és gázipari vállalat.

A PROGRAM

A Freshhh egy online nemzetközi hallgatói verseny, ahol a 3 tagú csapatoknak át kell venniük az integrált olajipari vállalat vezetését. Döntést kell hozni a területfejlesztési projektekről, a különböző termékek finomítójaira, a legmegfelelőbb termékportfóliára, és a benzinkút hálózatra vonatkozó stratégiát kell meghatározni, amelynek célja a befektetési portfólió bővítésével nyereséget elérni. A Freshhh verseny legfelső hat csapata megkapja a lehetőséget, hogy részt vegyen az Élő Végső versenyen.

FRESHHH PROGRAM RÉSZLETESEN

  • 11 évig fut
  • 76 országból származó résztvevők
  • Több mint 250 egyetem vett részt
  • Több mint 8000 csapatot alkalmaztak
  • Több mint 25 000 diák vett részt

KIK JELENTKEZZENEK?

  • Egyetemi, főiskolai és PhD hallgatók jelenleg, felvettek egyetemi vagy főiskolai hallgatók
  • A feladatok az olaj- és gáziparra koncentrálódnak, ezért tanácsos gyakorlati orientált tagokat találni a csapatban.
Jelentkezési határidő: október 31.

Részletek és jelentkezés.