Felvételi

Felvételi

Felvételi

Felvételi

KEDVES FELVÉTELIZŐ!

Üdvözlünk az ELTE TTK Felvételi oldalán, amely azért jött létre, hogy a felvételi eljárás során felmerülő kérdésekben segítséget nyújtson számodra. Az általános felvételi jelentkezési időszak 2018. február 15-én lezárult. 

Az ELTE TTK Magyarország legjobb természettudományi kara, amely a HVG szerint az ország összes kara közül az ELTE bölcsészkara után a második legjobb egyetemi kar. A TTK képzései számos izgalmas területet vizsgálnak és számtalan karrierlehetőséget nyitnak meg, erről bővebben szól videósorozatunk.

Az ELTE a nemzetközi és a hazai felsőoktatási rangsorokban általában a legmagasabban rangsorolt magyar intézmények egyike. Minden évben ide jelentkezik a legtöbb diák Magyarországon. A legjobb eredményekkel rendelkező diákok közül a legtöbben az ELTE-t választják. 2018-ban már a 384. tanév kezdődik meg!Az Egyetemünkön működő egyedülálló, középiskolások számára elérhető tehetséggondozási programokról, ingyenes előadássorozatokról, rendhagyó pályaválasztási rendezvényekről és az érettségire felkészítő tanfolyamokról ide kattintva érhető el részletesebb információ.

2017. október 13-án a Trefort-kerti Campuson már ötödik alkalommal rendeztük meg az összes karunk képzéseit és az általunk kínált lehetőségeket bemutató ELTEfesztet, ahol több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái várták az érdeklődőket. Természetesen kari nyílt napokat is szerveztünk, és ott voltunk a 2018-as Educatio Kiállításon is, január 18-20. között a HUNGEXPO-n.

Ismerd meg az ELTE TTK Fizikai Intézetét

Ismerd meg az ELTE TTK Kémiai Intézetét

Ismerd meg az ELTE TTK Matematikai Intézetét

Kövess minket a Facebookon és az Instagramon is!