A jövő városa

2020.03.11.
A jövő városa
Rajzpályázatot hirdet  az Eötvös Loránd Tudományegyetem polgárai közvetlen hozzátartozói (gyermek, testvér, unoka stb.), továbbá ELTE gyakorlóiskolák, -óvodák tanulói számára. Beadási határidő: május 15.

A 2020-as Kutatók Éjszakája rendezvényhez kapcsolódó pályázatra A/4-es méretben, bármilyen technikával készült pályaműveket (rajzokat, festményeket stb.) várnak "A jövő városa" témában. Egy pályázó többfajta technikával több pályázatot is beadhat.

Pályázati kategóriák:

  1. Óvodás korosztály
  2. Alsó tagozatos iskolás korosztály
  3. Felső tagozatos iskolás korosztály
  4. 9. évfolyamos–érettségiző korosztály

Pályázatok beküldésének módja – FRISSÍTÉS A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE TEKINTETTEL:

  • az eredeti felhívással ellentétben NEM BELSŐ POSTÁVAL VAGY SZEMÉLYESEN várják a rajzokat, hanem
  • e-mailben, szkennelve vagy jó minőségben befényképezve a tudomanypolitika@rk.elte.hu e-mail címre kell elküldeni
  • kérik, hogy az alkotások eredetijét őrizzék meg, mivel a legjobbnak ítélt műveket a szeptemberi Kutatók Éjszakáján kiállítják (a nyerteseket értesíteni fogják és meg fogják kérni őket a rajzok beküldésére a nyár folyamán)

Az e-mail szövegében csak a jeligét és a pályázott kategória számát kell feltüntetni (a jelige biztosítja a bírálat anonimitását).
Az e-mailhez KÜLÖN FÁJLBAN kérik csatolni a rajzo(ka)t, valamint egy word dokumentumot, mely a jelige feloldását tartalmazza (pályázó gyermek neve, ELTE-s hozzátartozó felnőtt neve és e-mail címe).

Beadási határidő: május 15.

Az eredményhirdetésre ünnepélyes keretek között, 2020. szeptember 25. délutánján, a Kutatók Éjszakája rendezvény keretében kerül sor. A zsűri által legjobbnak ítélt alkotások jutalomban részesülnek, a győztes rajzokat a Kutatók Éjszakája alkalmából kiállítják.

További információk: Sági Eszter, tudomanypolitika@rk.elte.hu   Telefonszám:06-1/411-6500; 1396-os mellék