Advanced Communication in Science - online kurzus

2024.04.16.
Advanced Communication in Science - online kurzus
‘Advanced Communication in Science’ címmel ismét meghirdeti korábbi sikeres kurzusát a MATE. A kurzus célja, hogy segítse a pályakezdő kollégákat kutatói karrierjük kialakításában és annak hatékony előremozdításában.

A résztvevők konkrét javaslatokat kapnak arra, hogyan tudnak hatékonyan kommunikálni kutató munkájuk során társaikkal, szakvezetőjükkel, együttműködőikkel és kézirataik bírálóival, illetve szerkesztőivel. Útmutatót kapnak a tézisek, tudományos munkák és pályázatok megírásához is. A tömbösített, angol nyelvű kurzus Zoom-on keresztül kerül megtartásra..

Az előadások hivatalosan a PEDIFEST10-es kóddal futó MATEs PhD kurzus keretében hangzanak majd el, de nyitottak egyetemi hallgatók, MSc-s diákok, pályakezdő kutatók és fiatal oktatók számára nem csak a MATE-ről, hanem más oktatási és kutató intézményekből is.

A kurzus 12 egy órás előadásból áll, melyek mindegyikét tapasztalt előadók tartják. Az előadásokat három, egyenként négy órás hétfő délelőtti tömbben lehet majd meghallgatni április 29-én, május 6-án és május 13-án. További információ a csatolt szórólapon és a következő honlapon található: https://aquaculture.uni-mate.hu/en/advanced-comm-in-sci

 

Jelentkezés:

Nem MATE-s hallgatók, illetve minden más jelentkező ITT regisztrálhatnak.