Dékáni közlemény és utasítás az őszi félév oktatásszervezéséről

2020.09.04.
Dékáni közlemény és utasítás az őszi félév oktatásszervezéséről
Az alábbiakban olvasható Dr. Kacskovics Imre dékán közleménye, valamint az arra épülő, 2020. szeptember 4-től hatályos dékáni utasítás az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán az őszi szemeszter oktatásszervezésének rendjéről. 

Tisztelt Munkatársaim, tisztelt Hallgatóink!

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy az Egyetem vezetésének iránymutatása alapján a Természettudományi Kar is hibrid oktatásra készült fel a nyár folyamán. Arra fókuszáltunk, hogy a laborgyakorlatok tömbösített formában kerüljenek megtartásra a tanév elején, a vírushelyzetre való tekintettel.  Az ELTE Természettudományi Kar vezetése az elkövetkező 4-5 hétben szeretné gördülékenyen lebonyolítani a laborgyakorlatokat, mivel a célunk, hogy

hallgatóink minél eredményesebben tudják teljesíteni a tanrendben előírt kötelező természettudományos gyakorlatokat.

Fontosnak tartjuk azt, hogy az ELTE Természettudományi Karán a gyakorlati órák - laboratóriumi gyakorlatok, terepgyakorlatok - jelenléti oktatásban való megvalósítását ne veszélyeztessük. Ez idő alatt is kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a laborgyakorlatok alatt minden járványügyi előírást szigorúan betartsunk (távolságtartás, maszkviselés, stb.)

A gyakorlatok lefolytatása után – a fenntartó, az Egyetem vezetése és az ELTE Járványügyi Operatív Törzs jóváhagyásával - az aktuális iránymutatás alapján folytatjuk a tanrendi oktatást.

 

Dr. Kacskovics Imre
dékán

Dékáni utasítás az őszi félév oktatásszervezéséről
7/2020. számú dékáni utasítás az oktatás szervezésének elveiről a 2020/21 tanév őszi félévében az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán.