ELTE innovatív hallgatói ötletpályázat

2019.05.24.
ELTE innovatív hallgatói ötletpályázat
Az ELTE Innovációs Központ meghosszabbította Innovatív Hallgatói Ötletpályázatát, melynek célja a graduális és posztgraduális képzésen résztvevő ELTE-s hallgatók újító, saját ötletű projektjeinek elindítása anyagi, illetve szakmai támogatás nyújtásával. Jelentkezési határidő: 2019. július 5.

A pályázat célkitűzése, hogy az ELTE hallgatóinak és doktoranduszainak elképzeléseit a társadalom számára hasznos, illetve piacképes megoldássá formálja, származzon az bármely tudományterületről. Lehet akár technológiai fejlesztés az informatikai vagy természettudományokban, a szociológia, szociálpolitika, közgazdaságtan vagy a bölcsészettudományok területén elért új kutatási eredmények gyakorlati alkalmazása az élet bármely területén, beleértve az innovatív oktatási módszereket is. A kiválasztásnál fontos szerepet játszik ugyanakkor az ötlet újszerűsége, innovativitása és megvalósíthatósága, továbbá a társadalmi elfogadottság is fontos szűrő feltétel.

Az ELTE Innovációs Központ által legsikeresebbnek ítélt pályaművek (tervezetten I-III. helyezett) várhatóan 50.000 – 500.000 Ft közötti díjazásban részesülnek.

A saját ötleteken alapuló pályázatok mellett idén lehetőség nyílik az üzleti szférából származó, konkrét céges problémákhoz kapcsolódó megoldások kidolgozására is, melyeket az ALVERAD Technology Focus Kft. és az Andrews IT Engineering Kft. tett közzé az informatika tématerületéhez kapcsolódó üzleti kihívások formájában, értékes különdíjak mellett.

A felhívás további támogatói – a Start it @K&H startup inkubátor - K&H Bank és a Demola Budapest – szakmai különdíjakat ajánlottak fel.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. július 5. 

Pályázati felhívás

Útmutató a pályázati felhíváshoz

Pénzügyi terv

Adatkezelési nyilatkozat

Alverad üzleti témakiírás

Andrews üzleti témakiírás