Erasmus+ pályázat – Jelentkezz Te is Erasmusra!

2023.02.08.
Erasmus+ pályázat – Jelentkezz Te is Erasmusra!
Külföldön tanulnál? Ösztöndíj lehetőségek várnak Európán belül és kívül is!

I. Erasmus+ mobilitási lehetőségek Európán belül

1. Erasmus+ hosszú távú mobilitási lehetőségek Európán belül, 2023/24

Válogass az ELTE Erasmus+ partneregyetemei közül, és végezz részképzést a legnevesebb európai felsőoktatási intézmények egyikében!

A pályázat leadási határideje: 2023. március 6. 20.00 óra a NEPTUN-on keresztül.

Inkább nemzetközi munkatapasztalatot szereznél? Kezdd el szervezni már most külföldi szakmai gyakorlatod az Erasmus+ segítségével! Erasmus+ szakmai gyakorlatra folyamatosan lehet pályázni!

Végzős vagy? Pályázz Erasmus+ diplomaszerzést követő szakmai gyakorlatra még aktív hallgatói jogviszonnyal! Ne feledd, hogy a kötelezően teljesítendő szakmai gyakorlaton felül is szerezhetsz tapasztalatot külföldön!

További információ.


2. Részképzés minden tématerületre vonatkozó keretmegállapodás keretében, 2023/24

Tanulj tandíjmentesen, szakterülettől függetlenül az ELTE nívós partnerintézményeinek egyikében! Nincs a szakodon olyan Erasmus partnerintézmény, ahova szívesen utaznál? Nézz körül az ELTE azon partnerintézményei között, amelyekkel minden tudományterületet felölelő keretszerződésünk van és keresd meg a leginkább a képzésedhez és szakmai terveidhez illőt.

A pályázat leadási határideje: 2023. március 6.

További információ.


3. Szakmai gyakorlati célú rövid távú doktori mobilitás Európán belül, 2023. tavasz-nyár - ÚJ

Doktori hallgatóként külföldön kutatnál a disszertációdhoz kapcsolódóan, de nincs lehetőséged hosszabb időre elszakadni tanulmányaidtól? Akár már tavasszal utaznál is? Akkor ezt az új ösztöndíj lehetőséget neked találták ki!

Kezdd el szervezni most a mobilitásod az Erasmus+ segítségével! Az Erasmus+ szakmai gyakorlati célú rövid távú (5-30 nap) doktori mobilitásra folyamatosan lehet pályázni!

Hamarosan abszolválsz? Pályázz Erasmus+ abszolválás utáni szakmai gyakorlati célú rövid távú mobilitásra még aktív hallgatói jogviszonnyal!

A jelenlegi felhívásban 2023. március 1-től 2023. szeptember 30-ig tartó tevékenységekre lehet pályázni.

Konferencián való részvételre NEM adható támogatás!

További információ.


II. Erasmus+ mobilitási lehetőségek Európán kívül, 2023/24

Válogass az ELTE Európán kívüli Erasmus+ partneregyetemei közül és utazz az Egyesült Királyságtól Gibraltárig, Dél-Koreától Brazíliáig található számos különleges partnerországunk valamelyikébe.

A pályázat leadási határideje: 2023. március 6.

További információ.


Ha van olyan kérdésed, amire a honlapon nem találtál választ, várunk sok szeretettel a kari tájékoztatók/egyéni konzultációs időpontok bármelyikén!

A tájékoztatókról bővebb információ.

Gyere és vágj bele Te is!