Felkészítünk az érettségire

2020.03.23.
Felkészítünk az érettségire
A digitális tanrendre való áttérést segítve az Index.hu három kiváló tanárt kért fel arra, hogy tartsanak 10-10 órát magyarból, matekból és történelemből március 23-tól április végéig. Csapodi Csaba online matematika órákat fog tartani, amelyek nemcsak az érettségizőknek lesznek hasznosak.

Csapodi Csaba, az ELTE TTK Matematikatanítási és Módszertani Központ munkatársa arra vállalkozott, hogy online matematikaórákat tart az érettségire való felkészítés segítésére. Az órákat itt követhetik.

Csapodi Csaba vagyok, korábban a Trefortban tanítottam matekot, most az ELTE-n a matematika tanárok képzésében veszek részt. Lehet, hogy ebben a tanévben már nem nagyon fogtok visszamenni az iskola épületébe tanulni, de ha mindenki nagyon fegyelmezetten betartja az előírásokat, akkor remélhetőleg az érettségi vizsgák még tarthatók lesznek. Sok a bizonytalanság, mindenesetre azzal nem lehet hibázni, ha kicsit készültök az érettségire. Ha jól sejtem, akkor a legtöbb helyen javában zajlik az összefoglalás, így én is ehhez fogok kapcsolódni az Indexen. A terv az, hogy hetente két 45 perces videóval jelentkezem. Ha az eredeti és jelenleg érvényes érettségi menetrendből indulok ki, akkor az elkövetkező hetekben május elejéig ez várhatóan 10 távmatek órát fog jelenteni.

Többek között ilyen témákkal foglalkoznak

Borítókép: Barakonyi Szabolcs (Index)

Forrás: Index