Felvételi

Kedves Felvételiző! Kedves Érdeklődő!

Az ELTE Természettudományi Kar a HVG 2023-as rangsora szerint vezeti az ország egyetemi karainak sorát, és az oktatói kiválóság szempontjából is az első az országos listán. Hallgatóink kiválóságát a kimagasló versenyeredmények, az elnyert ösztöndíjak és végzés után az eredményes továbbtanulás vagy gyors munkaerőpiaci elhelyezkedés mutatják.

Képzéseink a természettudományok teljes spektrumát lefedik, képzési kínálatunk folyamatosan korszerűsödik. Természettudományos tanárképzéseinkre országos szinten a legtöbb szakpárosításból választhatnak a jelentkezők, és nyitva áll a kapu a nemrég sikeresen indult osztatlan Z-szak felé is. A kar hazai és nemzetközi kapcsolatainak révén a hallgatók pezsgő, kihívásokkal és lehetőségekkel teli tudományos életbe kapcsolódhatnak be tanulmányaik minden szintjén, részt vehetnek akár világszinten úttörő kutatásokban is. A kutatások ipari és társadalmi beágyazottsága a szakmai kapcsolatépítést és a hallgatók végzés utáni elhelyezkedését is segíti, az eredményes tanuláshoz és munkához pedig a modern és zöld Duna-parti Lágymányosi Campus nyújt megfelelő környezetet.

Megmutatjuk azt is, mivel foglalkozunk az ELTE TTK-n, előadásaink az univerzum titkaitól a mikroorganizmusok talányaiig széles spektrumban adnak ízelítőt kutatásainkból.

Képzéseink számos izgalmas területet vizsgálnak, és számtalan karrierlehetőséget nyitnak meg, erről bővebben szól videósorozatunk

Kövess minket a Facebookon és az Instagramon is!