Folytatódik a MOL-csoport Growww Programja

2024.04.03.
Folytatódik a MOL-csoport Growww Programja
A vállalat 8 országban több mint 90 pályakezdőt vesz fel, akik lehetőséget kapnak arra, hogy az egyéves program keretein belül az energiaátmenet frontvonalában dolgozzanak, és elhozzák a holnap megoldásait. A program egyben ugródeszka is az egyetemi alap vagy mesterképzést végzett fiatalok számára, ugyanis a Growwwerek 80%-a később a MOL-csoportnál helyezkedik el.

Az egyik legizgalmasabb regionális frissdiplomás programba, amely indulása óta több mint 2700 jelentkezőt vonzott Közép-Kelet-Európa minden tájáról, közgazdászok, jogászok, mérnökök, geofizikusok, logisztikusok, HR-esek, IT-sok, pénzügyesek jelentkezését várják. A pozíciók között szerepelnek olyan érdekes területek is mint a megújuló gázok, üzemanyag-stratégia, körforgásos gazdaság, kiberbiztonság vagy MOL Campus eszköz- és szolgáltatáskezelés. A releváns tanulmányok megléte mellett szintén hangsúlyos idén, hogy megfelelő hozzáállással, kompetenciákkal rendelkezzen a jelentkező, amelyek közül kiemelendő az analitikus gondolkodás, a jó kommunikációs készség és a csapatjátékos attitűd. Emellett a MOL-csoport a közelmúltban frissítette a stratégiáját, amelyben a hangsúly a megújuló üzemanyagokra, a zöld hidrogénre, a biometánra és a geotermikus energiára kerül. Így a programban résztvevők aktívan részt vehetnek az egész régió zöldebbé, önellátóbbá és versenyképesebbé tételében.

Összesen több mint 90 pozíció érhető el, ebből Magyarországon több mint 40, de van lehetőség Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Olaszországban, Romániában és Horvátországban is pályázni. Az egyéves programba, amely bevezeti a fiatal tehetségeket az energiaipar rejtelmeibe, legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek. A Growwerek beilleszkedését tapasztalt szakemberek segítik mentorként, emellett szakmai és személyes fejlődésüket számos egyéb módszerrel biztosítja a vállalat.

Jelentkezés: mol.hu/growww