Hány magyar szót ismer a kutyád?

2018.07.04.
Hány magyar szót ismer a kutyád?
Azt szeretnénk kideríteni, hogy a gazdák milyen magyar kifejezéseket és szavakat használnak a kutyáikkal való kommunikációban. Ezért ebben a kérdőívben a gazdákat a kutyáikról,  a kutyáik életkörülményeiről, szokásairól és a velük való kommunikációról fogjuk kérdezni. 

2017 decemberében már elindítottunk egy hasonló kérdőívet, most azonban az előző kérdőív módosított változatának kitöltésére kérjük. Akkor is szívesen vesszük válaszait, ha már eljutott Önhöz a kérdőív első változata is, mert a kérdőív fő (a kommunikációra vonatkozó) kérdéseit megváltoztattuk. Természetesen, az új kitöltőknek is nagyon örülünk.

A kérdőív egy jelenleg futó kommunikációs kutatáshoz kapcsolódik, amelyet az ELTE Etológia Tanszékén végzünk. A kérdőív végén lehetősége lesz bejelölni, ha érdeklik az ezzel kapcsolatos további vizsgálatok. A kérdőív kitöltése önkéntes, az abban való részvételt indoklás nélkül bármikor meg lehet szakítani. Az adatokat csak tudományos célra és a kapcsolattartás érdekében fogjuk felhasználni, harmadik félnek nem adjuk át. Ha kérdése van a kutatással kapcsolatban, e-mailjét szívesen fogadjuk a lillamagyari.ppke@gmail.com email címen.

Ha lehetősége van rá, kérjük, hogy számítógépen töltse ki a kérdőívet, mert tapasztalatunk szerint nem biztos, hogy a felület megfelelőképpen jelenik meg telefonon. Köszönjük.

Kitöltöm a kérdőívet!