Innovációs Piac és Karriernap az ELTE TTK-n

Innovációs Piac és Karriernap az ELTE TTK-n
10/13

2022. október 13. 10:00 - 18:00

ELTE TTK Gömb Aula és Harmónia terem

10/13

2022. október 13. 10:00 - 18:00

ELTE TTK Gömb Aula és Harmónia terem


Idén ősszel, október 13-án Innovációs Piac és Karriernap címmel hagyományteremtő céllal egy új eseményt szervezünk a karon. A program célja a kar innovációs potenciáljának bemutatása. A rendezvényen lehetőséget biztosítunk a karon működő kutatócsoportok és ipari együttműködők bemutatkozásának, akik standokon keresztül mutatják be a közös munkájuk eredményeit, irányvonalait, melyekhez hallgatók is csatlakozhatnak.

Kerekasztalbeszélgetéseket szervezünk különböző témakörökben, meghívott előadóink között számos külföldön is elismert kutató mesél a sikerhez vezető útjáról. A program fontos célja, hogy a kutatók is megismerjék egymás munkáit, az érdeklődők és a hallgatók is lássák milyen sokrétű munka zajlik az egyetem falain belül.

Külsős cégeknek is biztosítunk lehetőséget bemutatkozásra, ők saját standdal vehetnek részt a programon, amin keresztül megmutathatják a hallgatóknak, mihez tudnak náluk kezdeni a diplomájukkal, sőt talán további együttműködések is születhetnek. Az esemény infrastruktúrájának kiépítésével pedig biztosítjuk további kiegészítő programok szervezésének lehetőségét. További szakmai fórumok és konferenciák kaphatnak helyet és népszerűsítést ezen a napon.

Kiknek szól a rendezvény?

  • Hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudományos életpálya iránt, kutatási területeket ismernének meg, és kíváncsiak az iparban lévő elhelyezkedési lehetőségeikre
  • Kutatóknak, akik cégekkel ismerkednének meg, hogy további együttműködéseket alakítsanak ki
  • Cégeknek, akik utánpótlást szerveznének és nyitottak további együttmködések kialakítására
  • És természetesen mindenkinek, aki érdeklődik a tudomány iránt, kíváncsi, hogy milyen kutatások zajlanak Magyarország egyik legnívósabb egyetemén, és arra, hogyan válhat valaki híres kutatóvá. 

Mi várható a rendezvényen?

  • Inspiráció, hogyan válhatunk elismert és sikeres kutatóvá
  • Motiváció új területek megismeréséhez
  • Lehetőség új kapcsolatok és együttműködések kialakítására
  • Fejlődés előadások és beszélgetések során
A végleges programot és a kiállítók névsorát hamarosan közzétesszük.
Kiállítónak jelentkezni az alábbi email-címre küldött jelentkezéssel lehet, amíg a helyek el nem fogynak.