Innovatív hallgatói ötletpályázat 2023

2023.04.05.
Innovatív hallgatói ötletpályázat 2023
Az ELTE Innovációs Központ kiírására akár műszaki, akár humán területről származó projektekkel lehet nevezni 2023. április 16-áig.

Az Innovatív Hallgatói Ötletpályázat célja az ELTE-s hallgatók saját, innovatív ötletein alapuló projektjeinek beindítása anyagi, illetve szakmai támogatás nyújtásával annak érdekében, hogy elképzeléseiket a társadalom számára hasznos és piacképes megoldássá formálhassák. Kategóriai megkötés nincsen, az ötletek bármilyen tudományterületről származhatnak, legyen az technológiai fejlesztés az informatikában vagy a természettudományokban, vagy akár szociológiai, szociálpolitikai, társadalom-, bölcsészettudományi eredmények gyakorlati alkalmazása. A kiválasztásnál fontos szerepet játszik az ötlet újszerűsége, innovációtartalma és megvalósíthatósága.

A pályázatokat legkésőbb 2023. április 16-áig kell benyújtani. A legjobbnak ítélt csapatok 100.000–200.000 Ft összegű díjazásban és Start it @K&H értékes különdíjban részesülnek.

A pályázatokat két fordulóban bírálják el. Első körben az ELTE Innovációs Központ saját hatáskörben kiválasztja azt a várhatóan 10–15 pályázót, akik bekerülnek a második, szóbeli fordulóba („pitch day”). A továbbjutók a két forduló között részt vehetnek egy, a szóbeli fordulóra felkészítő tematikus workshopon („pitch tréning”). A nyertes, illetve különdíjas csapatokat a második fordulóban rövid, meggyőző előadás („pitch”) és a szakmai zsűri kérdéseinek sikeres megválaszolása után választja ki az ELTE Innovációs Központ és a szakmai zsűri.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK
Pályázati felhívás
Pályázati útmutató
Pénzügyi terv sablon
Adatkezelési nyilatkozat

Forrás: elte.hu