Kerekasztal-beszélgetés Karikó Katalinnal: hallgatók jelentkezését várjuk!

2022.06.04.
Kerekasztal-beszélgetés Karikó Katalinnal: hallgatók jelentkezését várjuk!
Az ELTE TTK MSc és PhD hallgatói jelentkezhetnek arra a kerekasztal-beszélgetésre, amelyet a Karikó Katalin díszdoktorrá avatásának alkalmából rendezett tudományos szimpózium részeként szervezünk. Jelentkezési határidő: június 15.

Karikó Katalin ELTE díszdoktorrá avatásának tiszteletére tudományos szimpóziumot szervezünk, melynek egyik eseménye egy közönség előtt zajló kerekasztal-beszélgetés az ELTE TTK hallgatóival 2022. július 1-én, akiket előzetes jelentkezés alapján választunk ki. Olyan MSc vagy PhD hallgatók jelentkezését várjuk, akiknek a

kutatási témája az RNS-technológiákhoz vagy a Covid19-járványhoz kapcsolódó kutatási területhez köthető,

például genetika, immunológia, virológia, molekuláris biológia, szerves- vagy biokémia; de lehet humánetológia, adatelemzés, járványmodellezés is.

A Karikó Katalinnal folytatott kerekasztal beszélgetésben való közreműködés egy rendkívüli lehetőség a mesterképzésben vagy a doktori képzésben résztvevő hallgatóink számára, hogy a tudományos pályájuk elején egy nemzetközi elismertségű kutatóval nyilvános diskurzust folytathassanak. 

A kiválasztott résztvevőktől kérni fogjuk, hogy előzetesen készüljenek a beszélgetésre egy review cikk elolvasásával és előre átgondolt kérdésekkel, illetve felkészülésképpen még egy előzetes egyeztetést is szervezünk. A jelentkezéshez témavezetői ajánlás is szükséges.

Jelentkezési határidő: 2022. június 15.


Tudományos szimpózium Karikó Katalinnal az ELTE TTK-n