Önkénteskedj az Atlétikai Világbajnokságon!

2022.12.22.
Önkénteskedj az Atlétikai Világbajnokságon!
2023. augusztus 19-27. között Budapesten rendezik meg Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseményét, az Atlétikai Világbajnokságot. Több mint 200 országból 2000 atléta érkezik Magyarországra, hogy a sportok királynőjét ünnepelje, és részt vegyen a világ harmadik legnagyobb sporteseményén. Ám egy ilyen hatalmas rendezvény nem valósulhat meg önkéntesek nélkül.

A 2023-as atlétikai világbajnokság Önkéntes Programja a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemmel, mint szakmai partnerrel együttműködve elindította az önkéntesek toborzását.

Légy tagja te is a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság önkéntes csapatának!

Jelentkezési határidő: 2023. február 20.
Jelentkezés és további információ.

Ha a pálya mellől figyelnéd az atlétika szuperhőseit vagy bepillantanál egy világesemény kulisszái mögé, netán nyelvtudásod kamatoztatnád a külföldi vendégek mellett, akkor jelentkezz te is önkéntesnek a világbajnokságra! Nem gond, ha még nem voltál önkéntes korábban, a szervezők várják egyéni, vagy akár csoportos jelentkezéseiteket is.

Az önkéntesektől minimum 7 nap (műszak) vállalását kérik az eseményen. Természetesen olyan lelkes önkéntesek jelentkezését is várják, akik egyetlen percet sem akarnak elmulasztani 2023 legnagyobb eseményéből. A vb önkéntesei számára a felejthetetlen élmények mellett formaruhát és napi egyszeri étkezést biztosítanak.