Online kurzusok a CHARM-EU egyetemeken

2023.12.19.
Online kurzusok a CHARM-EU egyetemeken
Az egyetemszövetség által kínált angol nyelvű képzéseken azok is bővíthetik nemzetközi tapasztalatokkal tanulmányi portfóliójukat, akiknek nincs lehetőségük egy teljes szemesztert külföldön tölteni.

A 2023/2024-es tavaszi szemeszterben a CHARM-EU Szövetség egyetemei hozzáférést biztosítanak a partneregyetemek hallgatói számára egyes online és hibrid kurzusaikhoz. Az érdeklődő hallgatók így fizikai mobilitás nélkül vehetnek részt az európai egyetemek kurzusain, miközben a teljesítéssel gyűjtött krediteket elismertethetik saját egyetemükön. A kezdeményezésben részt vevő intézmények természettudományi, társadalomtudományi, jogtudományi, gazdasági, kommunikációs és technológiai területen is kínálnak kurzusokat.

Példa: Martin az ELTE-n tanul vezetés és szervezés szakon. A CHARM-EU nemzetközi kurzuskatalógusában megtetszik neki a "Digitális átalakulás és szervezeti fenntarthatóság" nevű tárgy, amelyet a Montpellier-i Egyetem egyik oktatója kínál. Jelentkezik a 4 kredites kurzusra és online formában elvégzi azt, majd kap egy igazolást a sikeres teljesítésről, amellyel kezdeményezheti a kreditek elismerését saját programjában.

További részletes információ és a kurzusok katalógusa ezen az oldalon érhető el angol nyelven.

Jelentkezési határidő: 2024. január 15.