Richter Ideathon

2022.09.29.
Richter Ideathon
A Richter Ideathon egy 24 órás ötletmaraton, ahol a hallgatók csapatmunkában dolgoznak ki megoldást egy adott társadalmi problémára. A mentorok között két ELTE-s kutató is szerepel : Bajcsi Áron és Kis-Tóth Ágnes. 

A verseny célja egy olyan közeg megteremtése, ahol kreatív gondolkodású és széles körű ismeretekkel rendelkező fiatalok találkozhatnak függetlenül választott egyetemüktől vagy szakirányuktól.

A Richter Ideathon ötletversenyen

  • széles körű ismeretekkel rendelkező, kreatív fiatalokkal találkozhatsz;
  • fiatal tudós mentorokkal dolgozhatsz;
  • fejlesztheted együttműködési képességedet;
  • kapcsolatokat építhetsz,
  • próbára teheted tudásodat, rátermettségedet,
  • és a győztes csapat tagjaként 200.000 forint díjazásban részesülhetsz!

Az ötletmaratonra 25 jelentkezőt választanak ki a mentorok, és a verseny első napján, a helyszínen alakítják ki az 5 fős csapatokat. A beosztásra egy tréning alapján kerül sor. A feladatot a verseny 2. napján ismerik meg a résztvevők. A csapatok 24 órán keresztül dolgoznak a megjelölt társadalmi problémára adott releváns válaszaik kidolgozásán. Majd a csapatok a 24 óra elteltével a Richter Ideathon szakmai zsűrije előtt mutatják be prezentációjukat.

A rendezvény időpontja: 2022. november 4-6.
A rendezvény helyszíne: Balatonszemes
Utazás: Budapestről szervezett buszokkal vagy egyénileg

A győztes csapat tagjaként 200 000Ft értékű díjazásban részesülsz! Válaszolj meg 4 szakmai kérdést, és nyerj részvételt a 24 órás ötletmaratonra!
Jelentkezési határidő: 2022. október 5. éjfél!
Bővebb információ és jelentkezés