SportONline – ELTE Dolgozói Sporthét

SportONline – ELTE Dolgozói Sporthét
05/10 - 05/16

2021. május 10. - 2021. május 16.

Online

05/10 - 05/16

2021. május 10. - 2021. május 16.

Online


2021. május 10–16. között kerül megrendezésre a második SportONline, ELTE Dolgozói Sporthét. Hétfőtől péntekig minden résztvevő számára elérhető ingyenes, online edzéseket biztosítunk, de a versenyekben résztvevők számára a pontgyűjtés hétvégén is folytatódik.

Az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően a programban az online edzéseken való otthoni részvétel és az egyéni sportolásra való buzdítás szerepel, így mindenki biztonságosan tud részt venni a programban.

A virtuális helyszínt a 2020 őszén a már remekül vizsgázott Microsoft Teams biztosítja. Itt lesznek elérhetők a bárhol elvégezhető online edzések, itt tesszük közzé a programötleteket és a kihívásokat, továbbá itt lesznek láthatóak a szervezői közlemények és itt lehet rögzíteni egy csapat tagjaként, vagy egyénileg végzett sporttevékenységeket. A csoport minden ELTE-s emailcímmel elérhető.

A SportONline programjai minden ELTE-dolgozó számára ingyenesek.

A részvételhez mindössze egy villámgyors regisztráció szükséges.  Kérjük, akkor is regisztráljon, ha a versenyben nem szeretne részt venni, csak kipróbálna egy edzést, vagy nézelődne a feltöltött tartalmak között.


További információ.