SZEREZZ NEMZETKÖZI TANULÁSI TAPASZTALATOT OTTHONRÓL!

2024.05.29.
SZEREZZ NEMZETKÖZI TANULÁSI TAPASZTALATOT OTTHONRÓL!
A CHARM-EU Egyetemszövetség által kínált angol, spanyol és német nyelvű online kurzusok során azok is bővíthetik nemzetközi tapasztalatokkal tanulmányi portfóliójukat, akiknek nincs lehetőségük teljes szemesztert lefedő mobilitáson részt venni.

Az őszi szemeszter során a CHARM-EU Szövetség egyetemei hozzáférést biztosítanak a partnerek hallgatói számára egyes online és hibrid kurzusaikhoz. Az érdeklődő hallgatók így fizikai mobilitás nélkül vehetnek részt az európai partneregyetemek kurzusain, miközben a teljesítéssel gyűjtött krediteket elismertethetik egyetemükön.

A kezdeményezésben részt vevő egyetemek számos tudományágban kínálnak kurzusokat, többek között a természettudományokhoz, a társadalomtudományokhoz, valamint az üzleti élet, a kommunikáció, a technológia és az egészség területeihez kapcsolódva. 

Példa: Martin az ELTE-n tanul vezetés és szervezés szakon. A CHARM-EU nemzetközi kurzuskatalógusában megtetszik neki a "Digitális átalakulás és szervezeti fenntarthatóság" nevű tárgy, amelyet a Montpellier-i Egyetem egyik oktatója kínál. Jelentkezik 4 kredites kurzusra és online formában elvégzi azt, majd kap egy igazolást a sikeres teljesítésről, amellyel kezdeményezheti a kreditek elismerését saját programjában.

Jelentkezési határidő: 2024. június 17.

További információ és kurzuskatalógus