Testszerkezet-vizsgálat gyerekeknek

2018.06.11.
Testszerkezet-vizsgálat gyerekeknek
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Embertani Tanszéke testszerkezeti vizsgálataihoz várja 7-18 éves gyermekek és szüleik jelentkezését.

A vizsgálat ingyenes és fájdalommentes, egy gyermek vizsgálata kb. 15 percet vesz igénybe. A vizsgálat során becsüljük a zsírtömeget, izomtömeget, csonttömeget, csontszerkezeti mutatókat, tápláltsági állapotot. A gyermekektől a vizsgálat során kevés nyálmintát is gyűjtünk, amelyből a D-vitamin szintjüket határozzuk meg. A vizsgált testszerkezeti mutatókat és a D-vitamin szintet a korcsoportnak megfelelő normál tartományok tükrében értékeljük is Önöknek. A vizsgálatainkat anonim módon végezzük, a részvétel önkéntes, a vizsgálati adatokat és a vizsgálat eredményeit csak kutatási célokra használjuk. Kutatásunkat a Béres Alapítvány támogatja.

Amennyiben szívesen elhozná gyermekét a vizsgálatra (helyszín: ELTE Embertani Tanszék, 1117 Budapest, Pázmány P. sétány 1/c.), kérjük, vegye fel a kapcsolatot Zsákai Annamáriával (zsakaia@elte.hu) időpont-egyeztetés miatt.