XA Research Fund pályázat

2019.04.04.
XA Research Fund pályázat
Az AXA Research Fund pályázatot hirdet magas szintű kutatást végző, kiváló kutatók számára. A pályázat teljes munkaidejű kutatói álláshelyeket finanszíroz évi 200 ezer euró értékben öt éven keresztül.

Mivel a kiírásra egy felsőoktatási intézmény csak egy pályázatot nyújthat be, és az ELTE az intézményi kutatási programból biztosítja az egyetem által fizetendő társfinanszírozást, így olyan kutatók jelentkezését várják, akik már közreműködnek nagy kutatói programokban (mint például az intézményi vagy a tématerületi kiválósági program), vagy a közeljövőben csatlakoznak ilyenekhez, továbbá minimum 10 éve szerezték meg PhD-fokozatukat. 

A pályázaton résztvevő felsőoktatási intézményeknek 2019. április 22-ig kell megnevezniük saját jelöltjüket, ezért a program iránt érdeklődő ELTE-s kutatóknak 2019. április 15-én éjfélig kell eljuttatniuk angol nyelvű nevezésüket a tudományos ügyekért felelős rektorhelyetteshez e-mailben.

A pályázáshoz szükséges dokumentumok (angolul):

  • A jelentkező és intézményének rövid bemutatása
  • Kutatási terv (cím, szakterület megnevezése és a projekt leírása legfeljebb 3000 karakterben)
  • A jelentkező önéletrajza legfeljebb 3 oldal terjedelemben, melyben egy link is található a részletes online önéletrajzhoz

A pályázattal kapcsolatos részletes információk a következő linkeken érhetők el:

Application guidelines
All you need to know about Axa Chairs

Forrás: az elte.hu