Diplomaosztó

Diplomaosztó
07/23

2021. július 23. 09:00

Gömb Aula, 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A

07/23

2021. július 23. 09:00 -

Gömb Aula, 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A


Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karának ünnepélyes diplomaátadó ünnepsége 2021. július 23-án kerül megrendezésre a Pázmány Péter sétány 1/A épület Gömb Aulájában.

A Kar Dékánjának döntése értelmében a 2020/21-es tanév tavaszi félévében sikeres záróvizsgát tett és oklevelet szerzett hallgatók számára jelenléti diplomaátadó ünnepség kerül megszervezésre 2021. július 23-án pénteken, több kezdési időpontban.

A diplomaátadó ünnepség kezdési időpontjai és az időpontokhoz rendelt szakok beosztása a hallgatói létszám függvényében később kerül meghatározásra.

A jelenléttel szervezett diplomaosztón való részvétel feltételei:

  • Védettségi igazolvány (plasztikkártya, vagy telefonos applikáció)
  • Előzetes regisztráció: legkésőbb 2021. június 16-án 16 óráig lehet regisztrálni. Csak azoknak a hallgatóknak az oklevele lesz ott a diplomaosztón, akik regisztráltak. A nem regisztrált hallgatóknak postai úton kézbesíttetjük az oklevelet. Határidő utáni regisztrációra nincs lehetőség.

Egyéb információk

  • A diplomaosztó ünnepségre egy hallgató legfeljebb két vendéget hozhat. A vendégek is csak védettségi igazolvánnyal vehetnek részt az ünnepségen. A vendégek számára a maszk használata kötelező.
  • Az épületbe való belépéskor a védettségi igazolvány bemutatása a személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt kötelező az igazolvány ellenőrzésével megbízottak részére.
  • A diplomaosztóról és a diploma átadásának pillanatáról fényképfelvételek fognak készülni, amelyeket az érintettek számára ingyenesen letölthetővé teszünk. A rendezvényt várhatóan élőben közvetítjük az ELTE TTK Youtube csatornáján a regisztráltak számára. A fényképfelvételek készítéséhez és az élő közvetítéshez történő hozzájárulással, vagy tiltakozással kapcsolatos információ, illetve az adatkezelési tájékoztató a regisztrációra rendelkezésre álló határidő lejárta után kerül megküldésre.
  • A diplomaátadó napján a Lágymányosi Campus parkolóját (őrizetlen) díjmentesen vehetik igénybe.