Elektronikus kölcsönzés

Kölcsönözzön elektronikusan a könyvtárából

Kölcsönözzön elektronikusan a könyvtárából
Az ELTE TTK Könyvtárában bevezetésre került az elektronikus kölcsönzési rendszer, melyet az Egyetem dolgozói és hallgatói használhatnak beiratkozás után. A rendszer segítségével akár otthonról is megrendelheti a könyvtári könyveket és az Önnek megfelelő időpontban veheti át, de az oktatók belső postán a saját irodájukba is kérhetik a kézbesítést.

Az ELTE TTK Könyvtára bevezette az elektronikus kölcsönözést a Kar oktatói, kutatói, dolgozói és természetesen a könyvtárba beiratkozott ELTE hallgatók számára. Az ELTE könyvtári hálózata által üzemeltetett Webapplikáció segítségével már az online beiratkozás is lehetséges.

A Kar oktatói, kutatói, dolgozói és doktoranduszai az általuk kiválasztott könyvtári könyveket személyes átvétellel is kérhetik, de lehetőség van az érintésmentes átvételre is: belső postán keresztül egyenesen az északi vagy a déli épületben található irodájukba vagy tanszéki titkárságra is kérhetik az elkészített könyvcsomagot, így kikerülhetik a személyes jelenléttel járó könyvtárhasználatot.

A hallgatók a megrendelt könyveket az általuk megjelölt időpontban személyes vehetik át a déli épületben található TTK könyvtárban. 

Kapcsolódó tartalom:

E-könyvek és tudományos adatbázisok elérése otthonról.