Felvételi

Felvételi

Felvételi

Felvételi
Kedves Felvételiző! Üdvözlünk az ELTE TTK Felvételi oldalán, amely azért jött létre, hogy a felvételi eljárás során felmerülő kérdésekben segítséget nyújtson számodra.

Élen a rangsorokban: az ELTE a nemzetközi és a hazai felsőoktatási rangsorokban általában a legmagasabban rangsorolt magyar intézmények egyike. Minden évben ide jelentkezik a legtöbb diák Magyarországon. A legjobb eredményekkel rendelkező diákok közül a legtöbben az ELTE-t választják. 2020-ben már a 386. tanév kezdődik majd meg!

Az ELTE TTK Magyarország legjobb természettudományi kara, amely a HVG rangsora szerint az ország összes kara közül az ELTE bölcsészkara után a második legjobb egyetemi kar. A TTK képzései számos izgalmas területet vizsgálnak és számtalan karrierlehetőséget nyitnak meg, erről bővebben szól videósorozatunk.

Egyetemünkön működő egyedülálló, középiskolások számára elérhető tehetséggondozási programokról, ingyenes előadássorozatokról, rendhagyó pályaválasztási rendezvényekről és az érettségire felkészítő tanfolyamokról ide kattintva érhető el részletesebb információ.

A felvételi Nyílt Napunkat 2020. január 17-én tartjuk, ahol megújult formában tájékoztatunk induló képzéseinkről, megismerkedhetsz a kutatásainkkal, tájékozódhatsz az ösztöndíjakról, az Erasmus lehetőségekről és a kollégiumi elhelyezkedésről. Tudományos játszótérrel is készülünk nektek, ahol professzoraink és hallgatóink segítségével megismerkedhettek a dinoszaurusz kutatásokkal, a gravitációs hullámokkal, az ezerarcú fehérjék világával és még sok természettudományos érdekességgel várunk!

Nyílt Nap 2020.01.17. Facebook esemény

Kövess minket a Facebookon és az Instagramon is! 

Miért legyek TTK-s?

Miért legyek TTK-s?

0

/

0

0

/

0