Felvételi

Felvételi

Felvételi

Felvételi
Kedves Felvételiző! Üdvözlünk az ELTE TTK Felvételi oldalán, amely azért jött létre, hogy a felvételi eljárás során felmerülő kérdésekben segítséget nyújtson számodra.

Élen a rangsorokban: az ELTE a nemzetközi és a hazai felsőoktatási rangsorokban általában a legmagasabban rangsorolt magyar intézmények egyike. Minden évben ide jelentkezik a legtöbb diák Magyarországon. A legjobb eredményekkel rendelkező diákok közül a legtöbben az ELTE-t választják. 2021-ben már a 387. tanév kezdődik meg!

Az ELTE TTK Magyarország legjobb természettudományi kara, amely a HVG rangsora szerint az ország összes kara közül az ELTE bölcsészkara után a második legjobb egyetemi kar. A TTK képzései számos izgalmas területet vizsgálnak és számtalan karrierlehetőséget nyitnak meg, erről bővebben szól videósorozatunk.

Egyetemünkön működő egyedülálló, középiskolások számára elérhető tehetséggondozási programokról, ingyenes előadássorozatokról, rendhagyó pályaválasztási rendezvényekről és az érettségire felkészítő tanfolyamokról ide kattintva érhető el részletesebb információ.

ELTE TTK kémia alapszak

ELTE TTK biológia alapszak

ELTE TTK földrajz és földtudomány alapszak

ELTE TTK fizika alapszak

ELTE TTK matematika alapszak

Kövess minket a Facebookon és az Instagramon is! 

Miért legyek TTK-s?

Miért legyek TTK-s?

0

/

0

0

/

0